Steve Cameron

Steve, der er søn af gospelsangerinden Etta Cameron, har formået at videreføre en stærk og passioneret tradition for gospel på sin egen måde, han formår at give publikum en hjertevarm og energifuld oplevelse.

Steve Cameron har ikke sin musikalske tradition fra fremmede, da han har turneret i tyve år med sin mor Etta Cameron. Og i rollen som korleder for fire gospelkor, har han spredt sin erfaring og engagement for musikken, til sine elever som Laura fra X-Faktor og Emmelie Charlotte-Victoria de Forest.

Ved siden af gospelmusikken har Steve medvirket på mange CD’er med bl.a. Hanne Boel, Lars H.U.G. samt Big Fat Snake, da soul/blues også har en særlig plads i hans hjerte. Dette har også medført at Steve har dannet bandet B#sharp, som spiller ved mange forskellige lejligheder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steve Cameron  er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her under. Der kan du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt.

Send en forspørgelse eller ring til NK Music 7020 3648